Семейна медиация 1 – надграждащо обучение

Кога? 11-12 май 2019г.

Какво? Тренингът е ориентиран предимно към познаващите аха-подхода в медиацията като изключително подходящ за трансформиране на семейните отношения в ключови ситуации. Програмата съдържа необходимата актуална теория, задълбочена и цялостна информация и много практика. Всичко това се разгръща в аха-среда, с типичния ѝ холистичен стил, дълбочина и уют. Водещи са Катина Клявкова и специални партньори. 

Защо? Защото много сертифицирани медиатори проявяват желание да придобият, по вдъхновяващ ги начин, специализация в семейните взаимоотношения и да се развиват заедно с най-успешните в областта.

За кого е? За вече сертифицирани медиатори, запознати с аха-подхода в медиацията. 

И какво от това? Обменяме тънкости, концентриран опит и енергия, с което се центираме и заявяваме по-стабилно като медиатори – самостоятелно и в работеща общност – и привличаме към себе си най-доброто.

Къде? гр. София, учебна зала Искър, на ул. Искър’ 54.

Как става записването? Чрез изпращане на заявка за участие по мейл на: office@ahaya.bg или katina.klyavkova.ahaya@gmail.com.

Ще отговорим на конкретните Ви въпроси. Ако желаете да Ви запазим гарантирано място – пишете ни още сега. Заплащането става по банков път, най-късно месец преди старта на тренинга. 

Разпознавате ли се в това? Аха?! Добре сте ни дошли! 

ЦМА организира и други надграждащи обучения по: училищна медиация, медиация на работното място, бизнес медиация, медиация между младежи и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *