Менторство

Менторството, което предлагаме стъпва на 20 годишна успешна практика и обучителен опит. То се провежда:

За всички желаещи да се развиват личностно:

Индивидуална програма за развиване на Вътрешния миротворец и Вътрешния медиатор – партниране за дълбока и цялостна трансформация. Това менторство се осъществява по специално изготвена програма от създателя на аха подхода в медиацията – Катина Клявкова. То е ориентирано към хората, които искат да открият своя хармонизиращ център и да го запазват стабилен във всяка ситуация и във всички сфери на живота. Подходящо е както за бизнес и обществени лидери, така и за всеки, който съзнателно се стреми към личностно развитие и интегритет. Желаещият менторство по тази индивидуална програма изпраща CV и мотивационно писмо на: katina.klyavkova.ahaya@gmail.com.

За аха медиатори, обучени от ЦМА: Менторство за създаване и развиване на успешна лична практика, супервизия и надграждащи обучения. Желаещият тази подкрепа медиатор може да разчита на нас след като ни попита за повече информация. Таксите в общия случай на менторство и коучинг са посочени в раздел Такси.

За сертифицирани медиатори, обучени от други организации (различни от ЦМА):

Желаещият менторство изпраща CV и мотивационно писмо на office@ahaya.bg, в което посочва и избраният от него ментор от ЦМА. В едномесечен срок ние се свързваме за кратко интервю. Необходимо е желаещият менторство да се е запознал с аха подхода в медиацията (моля, вижте книгата-наръчник “В храма на медиацията – как е на практика). Менторираният получава конкретна обратна връзка и индивидуални насоки как да подобри работата си като медиатор.

За миротворци, които не са сертифицирани медиатори:

Моля, вижте в раздела Надграждащи обучения за тънкости в медиацията и актуални обучения за аха подхода в медиацията.

Ако Вашите нужди са по-различни и специфични от описаните дотук, пишете ни с въпросите си.

NB! Ко-медиации и препращане на медиации извършвам/е САМО на аха-медиатори и то, при лична преценка на водещия ментор, че са подходящи за конкретния случай.

За контакт

Супервизия

Сертифициращо обучение

Ако искате да станете официален професионален медиатор, ето информация за Сертифициращото ни обучение.

Ако търсите да прочетете повече за медиацията на практика можете да си поръчате от нас най-препоръчваната и четена в България цялостна Книга за медиация.

Ако интересувате от менторство и супервизия в медиацията, можете да прочетете повече тук.

Наръчник по медиация

Бележник на медиатора