Сертифициращо аха! обучение за медиатор – ноември 2024г.

Отворена е за записване новата група на Сертифициращото обучение за професионални медиатори на ЦМА. То ще се проведе през Ноември’ 2024г. ( 2-3 и 9-10 ноември 2024 г.)

За него участниците казват:

∴ “Хареса ми това, че живият практически опит беше приоритет. Имах усещане за общност, атмосферата беше на споделеност и подкрепа.

∴ “Във всеки един момент чувствах възможността да бъда себе си – ако имам неудържимо желание за включване имах карт-бланш, и обратно – можех да си стоя и „пасивно“ да си възприемам. Всички участници можеха да се включват активно в разиграването на казусите – пълно спазване на принципа за равнопоставеност и доброволност.

“Много ме впечатли ми как добре беше структурирано, начинът, по който се проведе и възможностите, които дава то. Хареса ми също, че е по-дълбоко, от колкото смятах и откривам доста общи неща с психологията, макар и от друг ъгъл. Смятам, че сте чудесен екип. Полезно, интересно, вдъхновяващо, дълбинно… са само част от хубавите неща, които мога да споделя за това преживяване.

∴ “Изключително много ми хареса цялостната комуникация и преди, и по време на обучението и сега, след него! Много ми помага книгата, която е повече от учебник, настолна книга и гайдбук при бъдеща практика. Самата обстановка в залата също ме впечатли приятно. Всичко беше красиво, цветно, светло и чисто.

∴ “Обучението е ценно, защото чрез него откриваш нови хоризонти в личен и професионален план. Прекрасна водеща и ко-водещи, много практика, ценни съвети, както и силна възможност за супервизия и менторство след приключване на курса.

∴ “Сякаш звучеше една много красива мелодия, която се стараех да попивам. И да добавя нота. Към моята мелодия. От тази красива музика. Благодаря!…

Повече информация и още обратни връзки: ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *