Сфери на специализация

Семейна медиация – това е областта ни с най-голям опит и успех. Ежедневно приемаме да съдействаме по такива случаи.

Медиация на работното място – подкрепяме множество фирми и корпорации да постигнат споразумения между свои служители или със свои партньори за броени дни, с което печелят веднага и дългосрочно, запазват и развиват важни отношения, ресурси и имидж.

Училищна медиация (и peer mediation) – нашата надежда и сбъдната мечта за бъдеще-сега; работим самостоятелно и заедно с партньорите ни: Център за приобщаващо образование, 132 СОУ, над 40 членуващи организации в Общност за приобщаващо образование и др.

Трансформираща медиация – доколкото знаем към момента сме единствените в България с подобна мощна специализация и успешен опит.

Бизнес и търговска медиация – трима от медиаторите ни са силни и търсени специалисти в тази сфера.

Медиация по имотни спорове – имаме десетки успешни медиации по иначе неразрешими спорове с имоти, свързани с огромни парични суми и ключови отношения.

ЦМА е част от лицензираните обучителни Центрове по медиация, вписани в Единния регистър на медиаторите в България към МП и от Картата на действащите професионални центрове по медиация в Столична община, създадена от НАМ.

Ако искате да станете професионален медиатор, ето информация за Сертифициращото ни обучение.

Ако търсите да прочетете повече за медиацията на практика можете да си поръчате от нас най-препоръчваната и четена в България цялостна Книга за медиация.

Ако вече сте медиатор и се интересувате от менторство и супервизия в медиацията, можете да прочетете повече тук.

Аха-медиатори: кой-кой е

Книга за медиацията

Бележник на медиатора